Taxi Charleroi bij Taxi Eindhoven

Taxi Charleroi

Alleen u in de taxi!

Bij ons zit u niet met andere gasten in de taxi, wij halen u op het door u gewenste tijdstip op en brengen u rechtstreek naar de luchthaven Charleroi. Dit is bij veel van onze conculega's niet het geval.

De taxirit naar Charleroi

Charleroi luchthaven ligt op 191 km rijden vanaf het centrum van Eindhoven. De reistijd bedraagt 2 uur maar er is altijd zeer veel vertraging op de ring van Antwerpen en ook richting Brussel is het soms erg druk. Op normale dagen adviseren wij onze gasten minimaal 3 uur aan te houden en het liefst zelfs nog iets meer. Taxicentrale Lichtstad heeft een vaste prijs voor Charleroi Airport, deze is 199 euro.

Rolstoelvervoer/groepsvervoer

Voor groepen hebben wij 8 persoons taxibussen en ook voor mensen in een rolstoel hebben we een vervoersoplossing. Onze Mercedes Vito bussen zijn speciaal ingericht voor het vervoeren van mensen in een rolstoel.

Informatie over Charleroi Airport

Charleroi Airport ligt ten zuiden van Brussel dicht bij Charleroi. Men noemt het ook wel Brussel Airport maar dit is niet correct. Tot 1991 was de naam Gosselies en werd het alleen gebruikt voor prive vluchten, vrachtverkeer en trainingsdoeleinden. Pas in 1997 werd Charleroi voorgesteld aan het grote publiek dankzij Ryan Air die er low cost vluchten naar Dublin ging aanbieden. Dit bleek een groot succes en al snel werden de burgervluchten uitgebreid. Tegenwoordig voert Charleroi dusdanig veel vluchten aan dat men ongeveer 3,5 miljoen personen vervoert per jaar. Een relatief kleine luchthaven met een grote verwerking van vluchten maakt Charleroi tot een prettige luchthaven om vanaf of naar toe te vliegen.

Taxi van Eindhoven naar Charleroi luchthaven vanaf € 199,-

Website Charleroi Airport