Taxi Düsseldorf

Taxi Dusseldorf Airport

Naar Düsseldorf Airport met de taxi voor € 149,-

Taxibusje (max. 8 personen) van Eindhoven naar Düsseldorf Airport voor € 175,-

Düsseldorf op elke wijze bereikbaar

Voor luchthavens geldt een scherp vast tarief bij Taxi Lichtstad. Voor de zakelijke gasten hebben wij een full options Mercedes S-Klasse voor optimaal comfort.

Gaat u met een groter gezelschap? Dan hebben wij voor u een keuze uit verschillende taxibussen. Ook voor mensen in een rolstoel hebben we een oplossing, namelijk onze ruime Mercedes Vito met rolstoelaanpassing. Bel ons, wij helpen u graag.

Alleen u in de taxi!

Bij ons zit u niet met andere klanten in de taxi, de taxi is voor u en voor u alleen. Wij halen u op het door u gekozen tijdstip op en brengen u rechtstreek naar het vliegveld. Bij veel conculega's zit u met meerdere klanten in de taxi.

Düsseldorf, de reis:

Luchthaven Düsseldorf ligt op 1 uur en 15 minuten vanaf Eindhoven, echter ondervinden wij vaak verkeershinder naar deze luchthaven, dit is vooral in Duitsland zelf. Wij adviseren dan ook om 2 uur uit te trekken voor deze reis, vaak is hij toch iets korter maar we zetten u liever 10 minuten te vroeg op luchthaven Düsseldorf dan 10 minuten te laat.

Informatie over Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland. rechtstreeks gelegen aan de A44 (snelweg) maakt het een ideaal bereikbare luchthaven. Verder is er ook een treinverbinding waar per dag 350 treinen voorbij komen. Ook ICE treinen rijden naar Düsseldorf Airport. Düsseldorf is in 2 jaar gebouwd en opende haar deuren op 19 april 1927. in 1996 was er een grote brand. Na 5 jaar verbouwing opende de terminal in 2001 weer haar deuren en is de luchthaven weer op volle kracht. Veel low cost maatschappijen vliegen op Düsseldorf Airport. Dit in combinatie met het feit dat de luchthaven dicht bij de grens van Nederland ligt, maakt het ook voor Nederlanders een zeer veel gebruikte luchthaven.

Bekijk hier de website van Dusseldorf Airport in het Nederlands