Taxi Heeze

Taxi Heeze

Of u nu op zoek bent naar een taxibusje voor groepsvervoer of een nette zakelijke taxi voor uw bedrijfsafspraken, wij kunnen u het passende voertuig leveren tegen een eerlijke prijs. Vanaf heden zijn wij voor de hele regio Heeze beschikbaar. Echter staan onze wagens in Eindhoven dus reserveren is wel een must.

Prijzen naar de luchthavens

Zakelijke ritten

Voor onze zakelijke ritten hebben wij gekozen voor het merk Mercedes, type S-klasse. Na een aantal gesprekken met onze klanten kwam deze auto als beste uit de test.

Alleen u in de taxi!

Bij ons zit u niet met andere gasten in de taxi, wij halen u op het door u gewenste tijdstip op en brengen u rechtstreek naar uw bestemming. Dit is bij veel van onze conculega's niet het geval.

Heeze-Leende

Sinds 1 januari 1997 is de oude glorie hersteld. Heeze en Leende zijn weer 1. Dit was namelijk al zo tot 1798, toen de Franse binnen vielen werden Heeze en Leende gescheiden van elkaar. Heeze en Leende behoorde tot de vroegere heerlijkheden. Heeze en Leende zijn omgegeven van zeer grote natuurgebieden en daardoor uitstekend wandel gebied. Kom deze mooie plek in Brabant bekijken!

Rolstoelvervoer/groepsvervoer

Voor groepen hebben wij 8 persoons taxibussen en ook voor mensen in een rolstoel hebben we de vervoersoplossing door onze rolstoelbus (Mercedes Vito).